Personlig utveckling

När vi vill nå våra drömmar och mål behöver vi få tillgång till vår inre kraftkälla.

När vi får insikt och förståelse för vad som hindrar oss att agera, får vi den kraften vi behöver för att agera.

Sofie Ahlsved coachar och vägleder dig!
Vad behöver du för att få personlig utveckling?
 
Boka din session HÄR!
Andligt/Spirituell Healing
Behöver du skapa välbefinnande och balans i dina energier? Då passar healing bra för dig. Blockeringar och oblans i dina energier kan skapa symtom som stress, huvudvärk, smärta osv. Med hjälp av andligt/Spirituell healing som verktyg skapar vi helhet igen, i det fysiska, psykiska och andliga. Du får budskap från vägledare/guider för att du ska få utveckling på högsta nivå!


Kanalisering - låt andra sidan vägleda dig
Jag tar emot budskap från andra sidan, från dina vägledare och guider för att du ska få personlig utveckling på högsta nivå! 
Du får ställa de frågor du har för att få insikter för att ta dina nästa steg i din personliga utveckling. 
 
Tidigare liv 
Upplevelser i en persons tidigare liv kan finnas kvar och bli blockeringar i vårt nuvarande liv idag. Om vi upplever att vi inte vet vad som hindrar oss från att nå våra drömmar och mål kan det vara blockeringar från ett tidigare liv som hindrar oss.
- Tidigare liv regression med hypnos
Upplev ditt tidigare liv och lös upp blockeringar med hjälp av hypnos. Ett mycket kraftfullt sätt att få förståelse, och läka det som finns med oss från tidigare liv. 
- Kanalisera tidigare liv
Här kanaliserar jag ditt tidigare liv, och förmedlar informationen till dig. Det är jag som medium som upplever och tar emot informationen. 

 Boka din session HÄR!